Ha valami izgalmasra vágysz, akkor május 14-én szombat reggel 9 órától gyere el az első AKTÍV EXPO-ra. Nem csak szakembereknek! Várunk mindenkit Szegeden az Aktív Szakáruház parkolójában: termékbemutató a nagyoknak, ugrálóvár a kicsiknek!

 

 

Helyszín: Aktív Szakáruház, parkoló
Szeged, kálvária sugárút 96/b.

 

Programok:
• termékbemutatók
• gyártói akciók
• szakmai tanácsadás
• egész napos extra kedvezmények
• ingyenes gyerekprogramok (ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás)

• véradás
• adománygyűjtés

 

Részletes program:

Makita busz - A Makita különböző akkumulátor technológiájának és gépeinek bemutatása, szakmai tanácsadás.

Einhell sátor - Vezeték nélküli szabadság. Szerszámokhoz és a kertben egyaránt. Ismerje az Einhell Power X-Change család termékeit és a KWB kiegészítőket.

FLEX sátor - A valódi név a termék mögött. Az eredeti Flex. Vezetékes és akkumulátoros szerszámok, demo gépek először az Aktívnál.

Stiebel Eltron sátor - Fókuszban a megújuló energia: hőszivattyú működésének bemutatása demo termékkel. Kérje partnerünk szakmai tanácsát!

HiKOKI busz - Ismerje meg HiKOKI legújabb akkumulátoros és hálózati szerszámgépeit, hallgassa meg a márka képviselőinek tanácsait.

Metabo busz - Professzionális és innovatív gépek, tartozékok minden területre, továbbá kerti felhasználásra. Tekintse meg a demo gépeket is!

IWELD sátor - Az IWELD standon tekintse meg gyártó hegesztőgépeit, fejpajzsait, CO pisztolyait, hegesztő– vágó készleteit.

Gépész busz - Ismerje meg fűtési megoldásainkat a képviselt márkák segítségével. Kérje szakmai tanácsunkat a vásárlás előtt.

Extra:

Vásár – egész napos akciók, jelentős kedvezmények szerszámgépekre, tartozékokra és a megjelölt áruházi termékekre.

Street Food terasz – Leparkol nálunk egy napra a Wurstli Grill. 12 féle hamburger és kolbász különlegességek a Food Truck kínálatában. Vásároljon az EXPO ideje alatt áruházunkban legalább 20.000 Ft értékben és legyél a vendégünk egy ebédre!

Gyerekprogramok – ingyenes gyerekprogramok a rendezvény idején. Arcfestés, lufihajtogató bohóc (10:00-14:00) és ugrálóvár (10:00-15:00).