Átvételi módok

 

Szállítási költségek:


0 Ft - 30.000 Ft: 1490 Ft
30.000 Ft felett INGYENES!

 

Házhoz vagy csomagpontba szállítás  GLS futárszolgálattal 40 kg-ig:


• Raktáron lévő termék (minden olyan termék, ami a Baja Logisztikai Központi vagy a Baja Web raktárakban Raktáron jelzésel szerepel)  megrendelése esetén a megrendelés beérkezésének napját követő 1 munkanapon belül a terméket átadjuk a futárszolgálat részére, aki 1 munkanapon belül kézbesíti azt a megadott szállítási címre. Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, a termék a megrendelés beérkezésének napját követő 3 munkanapon belül kerül átadásra a fuvarozónak, aki 1 munkanapon belül szállítja azt ki. A csomagot Magyarország egész területén a GLS futárszolgálat szállítja házhoz 8 és 17 óra között. 
• Ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár - a postáshoz hasonlóan - címről címre halad. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a vevőhöz szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül jut el a címzetthez.
• A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért ha a lakcímen történő átvétel nem megoldható, akkor szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni.
• Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon lehet egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot.
• A szállítást megelőző munkanap e-mailben értesítjük Önt megrendeléséről. Ez az üzenet tartalmazza a GLS csomagszámot is, amire hivatkozva a GLS ügyfélszolgálat információt tud adni a csomaggal kapcsolatban.

• Amennyiben a megrendelést nem tudjuk teljeíteni a fentiek szerinti határidőn belül, akkor a teljesítési akadály beállásáról annak felmerülését követően haladéktalanul értesítjük a megrendelőt.  

 

Házhoz szállítás Magyar Posta Logisztika szolgáltatásával (MPL):


• A Magyar Posta Logisztika a 40 kg feletti küldemények szállítását (kizárólag munkanapokon) emelő hátfalas rakodótérrel ellátott teherautóval végzi, továbbiakban „békával” mozgatja a terméket.
• Az MPL „háztól-házig” szállít, tehát a termék ingatlanba történő további mozgatását/bevitelét az ügyfélnek kell megoldania.
• A postai feladó szelvényre minden esetben feltüntetjük az ügyfél e-mail címét és telefonos elérhetőségeit. A Posta automatikusan értesíti az ügyfelet e-mailben, amely tartalmazza a küldemény azonosítóját. Az e-mailben megadott linken tudja nyomon követni csomagját.

 

Személyes átvétel szaküzletünkben:


Megrendelését díjmentesen átveheti bajai, illetve szegedi szakáruházainkban.

 Baja - Szerelvény és Szerszám Áruház
6500 Baja, Keleti körút 47.
(Nyitva tartás: H - P: 07:30-16:30, Sz: 07:30-12:00, V: ZÁRVA)• ​Szeged - Aktív Szakáruház
6725 Szeged, Kálvária sugárút 96/b.(Nyitva tartás: H - P: 07:00-17:00, Sz: 08:00-12:00, V: ZÁRVA)• ​Kalocsa- Aktív Szakáruház
6300 Kalocsa, Bátyai út 61. (Nyitva tartás: H - P: 07:30-16:00, Sz: 08:00-12:00, V: ZÁRVA)

 

• ​Kiskunhalas- Aktív Szakáruház
6400 Kiskunhalas, Kőrösi út 17. (Nyitva tartás: H - P: 07:30-16:00, Sz: 08:00-12:00, V: ZÁRVA)

 

• ​Kiskőrös- Aktív Szakáruház
6200 Kiskőrös, Izsáki út 16. (Nyitva tartás: H - P: 07:30-16:00, Sz: 08:00-12:00, V: ZÁRVA)

 

• ​Bácsalmás- Aktív Szakáruház
6430 Bácsalmás, Kossuth u. 92. (Nyitva tartás: H - P: 07:30-16:00, Sz: 08:00-12:00, V: ZÁRVA)

 

Csomagátvétel

Csomagátvételnél a csomag tartalmát hibátlan csomagolás esetén is kérjük ellenőrizni. Amennyiben sérülést vagy hiányt tapasztalnak, panaszukat 48 órán belül jelentsék be ügyfélszolgálatunkon, így tudjuk biztosítani, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjunk a problémára. 

 


Fizetési módok


Utánvétel

 

Megrendelését az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyával egyenlítheti ki (utánvét formájában) a futárnak. Házhozszállításnál átvételkor történő fizetés során utánvét kezelési díjat számítunk fel, ami a webáruházunknál felmerült pénzkezelési költség. Ennek díja bruttó 590,- Ft.

 

Bankkártyás fizetés

 

Weboldalunkon a bankkártyás fizetéseket a K&H Bank kezeli. A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a bank által használt biztonságos, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. Az elektronikus fizetési műveletek biztonságos lefolyása érdekében 2021.01.01-től bevezetésre került az "erős ügyfélhitelesítés" (SCA - Strong Customer Authentication), melynek köszönhetően a fizetési művelet lezárásához kétfaktoros azonosítással kell magát igazolni a vásárlónak, ezáltal csak a kártyabirtokos hitelesítheti a tranzakciót. A vásárlás gondnélküli lebonyolításához kérjük készítsék elő mobiltelefonjukat. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.


Banki előreutalás

 

Ha megrendelése értékét banki előreutalással kívánja kifizetni, akkor a fizetendő összeg bankszámlánkra történő beérkezése után készítjük össze csomagját és kezdeményezzük a futárszolgálattal történő kiszállítását (csak a bankszámlára történő beérkezést fogadjuk el, igazolást nem.)